معرفی بیماری ها
زنان«بیماری ها«
زنان
التهاب لگن
 
گروه : زنان

بيماري به دليل عفونت هاي زنانه از قبيل سوزاک و عفونت قارچي کلايميديا ايجاد مي شود.

 
پوليپ آندومتر (پوليپ رحم)
 
گروه : زنان

پوليپ‌هاي رحمي از بيماري‌هاي شايع در زنان است.

 
جفت سر راهي
 
گروه : زنان

جفت سرراهي (Placenta Previa) يکي از مشکلات زايمان است.

 
جفت سر راهي
 
گروه : زنان

جفت سرراهي (Placenta Previa) يکي از مشکلات زايمان است.

 
منوراژي (خونريزي قاعدگي بيش از حد ) (ها‌يپرمنوره)
 
گروه : زنان

اغلب زنان در دور‌ه ا‌ي از زندگي خود، خونريزي شديد قاعدگي را تجربه مي‌‌کنند و بعضي از آنها‌ تقريبا در تمامي‌‌ دوره‌‌ها‌ خونريزي شديد دارند.

 
پره اکلامپسي (مسموميت حاملگي يا فشار خون حاملگي)
 
گروه : زنان

پره اکلامپسي (Preeclampsia)بصورت فشارخون بالا و دفع پروتئين اضافي در ادرار ديده مي‌‌شود و پس از هفته ي 20 بارداري در زناني که قبل از بارداري فشارخون طبيعي داشته اند، بوجود مي‌‌آيد.

 
توده هاي فيبروکيستيک پستان
 
گروه : زنان

بيماري فيبروکيستيک پستان در خانم ها بسيار شايع است. 30% الي 40% خانم ها از سنين بلوغ تا 50 سالگي دچار اين عارضه مي شوند.

 
پاژه نوک پستان
 
گروه : زنان

بيماري پاژه نوک پستان نوعي از سرطان پستان است که در آن تغييرات پوستي نوک پستان بصورت ضايعات اگزمايي مرطوب يا خشک همراه با ضخامت و قرمزي و خراش هايي در نوک پستان، ديده مي شود.

 
خشکي واژن (واژينيت آتروفيک)
 
گروه : زنان

خشکي واژن، التهاب ديواره هاي واژن است و به دليل پايين بودن سطوح استروژن، اتفاق مي افتد. اين بيماري را «واژينيت آتروفيک» مي نامند و در بيشتر زنان بعد از يائسگي ديده مي‌شود ولي خانم هاي جوان هم ممکن است به دلايل مختلف دچار آن شوند.

 
ديسپاروني
 
گروه : زنان

دردآميزش يا ديسپارونيا (به انگليسي: Dyspareunia) يا آميزش و نزديکي دردناک به وضعيتي گفته مي‌شود که در آن زن يا مرد از آميزش لذت نمي‌برند و انجام اين کار براي آنها دردناک است. دلايل آن گوناگون بوده از علل جسماني مانند تنگي مهبل تا علل رواني مانند انقباض غيرارادي ماهيچه‌هاي مهبل بدليل عدم آمادگي روحي زن مي‌باشد.

 
رحم دو شاخ
 
گروه : زنان

در اختلال تکاملي رحم دوشاخ، قسمت تحتاني رحم طبيعي ولي قسمت فوقاني آن غيرطبيعي مي باشد. اين بيماري ممکن است همراه با اختلالات مادرزادي درسيستم ادراري باشد. بنابراين خانم مبتلا به رحم دوشاخ بايد ازنظر وجود اختلالات در سيستم ادراري نيز بررسي شود.

 
سرطان رحم (سرطان آندومتر )
 
گروه : زنان

سرطان دهانه? رحم يا سرطان گردن رحم گونه‌اي سرطان است که از گردن رحم آغاز مي‌گردد.[1] اين بيماري به خاطر رشد غيرطبيعي سلول ايجاد مي‌شود و اين سلول‌ها مي‌توانند در ديگر اعضاي بدن گسترش يابند يا به آنها حمله کنند.در ابتداي ابتلاء به اين بيماري، معمولاً نشانه‌اي بروز پيدا نمي‌کند. نشانه‌هاي بعدي اين بيماري شامل مواردي همچون: خونريزي واژني، درد لگن يا دردآميزش مي‌شود.

 
سرطان تخمدان
 
گروه : زنان

سرطان‌هاي بوردرلاين يا سرطان سلول‌هاي بنيادين، سرطان‌هاي نسبتاً خوش‌خيم‌تر و کم‌خطرتري هستند که با يک جراحي کوچک قابل درمانند. سرطان سلول‌هاي زاينده يا جرم سل تخمدان هم بين 5تا 10درصد سرطان‌هاي تخمدان را تشکيل مي دهد و در سلول‌هايي که در آينده به تخمک تبديل مي‌شوند، رخ مي‌دهد.

 
سرطان دهانه رحم (سرطان سرويکس)
 
گروه : زنان

در بيماري سرطان رحم (آندومتر)، سلول‌هاي بدخيم (سرطاني) در بافت‌هاي آندومتر (لايه داخلي) رحم رشد مي‌کنند. اين بيماري مراحل مختلفي دارد و هر مرحله نيازمند درمان‌ متفاوتي است. سرطان آندومتر کاملاً قابل درمان است.

 
آمبولي مايع آمنيوتيک
 
گروه : زنان

ورود سلولهاي آمنيوتيک يا جنيني به گردش خون مادر آمبولي مايع آمنيوتيک يا (AFE) مي گويند که گرچه بروز آن نادر است و به ازاي هر 30000 تا 70000 حاملگي يک مورد اتفاق مي افتد اما با مرگ و ميري بين 50 تا 90 درصد همراه است .

 
1
 
آشنایی با آی پزشک
درباره آی پزشک
درباره آی پزشک
جستجو در آی پزشک
 
تماس با آی پزشک
وب سایت : www.IPezeshk.com
آدرس ایمیل : info@IPezeshk.com
 
بالا